NázoryĽ. Blaha: V OĽaNO sa chystá prevrat. Ich poslanec...

Ľ. Blaha: V OĽaNO sa chystá prevrat. Ich poslanec Kučera mal za hlasovanie o R. Ficovi dostať milióny na projekt

-

Ľ. Blaha: V OĽaNO sa chystá prevrat. Ich poslanec Kučera mal za hlasovanie o R. Ficovi dostať milióny na projekt

Ľ. Blaha: V slovenskej politike sa dejú veľké veci – stačí si zrátať dve a dve.

  1. V OĽaNO sa chystá prevrat. Heger namiesto Matoviča. Médiá na tom spoločne s americkou ambasádou pracujú od Hegerovej návštevy Kyjeva, kde neduživý Edko zapredal dušu Amíkom.
  2. Všimnite si výstupy médií. Z Hegera robia nového Konrada Adenauera, aj keď každý racionálny človek vidí, že Heger by mohol byť maximálne tak Adenauerova andulka.
  3. A z Matoviča je najväčší lúzer v Mliečnej dráhe. Hral to na veľkého bojovníka proti Robertovi Ficovi a nakoniec jeho trápna politická pomsta stroskotala na jeho vlastných poslankyniach – epické.
  4. Pacient Igor je na smiech už úplne všetkým. Už aj oľanácka hororová bábika Chucky – Šudík, či tak nejako – by najradšej víťazoslávne zovrel pästičku, keby Matovič ťahal kade ľahšie.
  5. Presne taký je plán. OĽaNO na čele s Hegerom a Naďom, dvoma americkými pusipajtášmi. Do toho SaS-ka, ideálne bez Sulíka, na čele s Korčokom, Klusom a Kolíkovou. Amerika volá.
  6. A do toho Progresívci s čaputovským ultras Šimečkom. Ideálna zostava americkej ambasády – washingtonský substrát z OĽaNO, SaS a PS. Hlavná agenda – rusofóbia. A vojna. A zbrane.
  7. Američania do boja o ovládnutie Slovenska povolali svoje najskúsenejšie kádre. Možno ste si všimli – vrátil sa Tom Nicholson. Po smrti Kuciaka rozpútal majdan a zdrhol. A teraz je späť.
  8. S akou špinavosťou príde? Tohtotýždňový pokus o likvidáciu Roberta Fica nevyšiel – uvidíme, čo vymyslí agent Tom. Snáď zase niekto nezomrie. Pozor, Američanom ide o veľa.
  9. Prvé náznaky už vidíme. Zmanipulované video z Nitry, na ktorom davy unisono kričia vulgarizmus na prezidentku Čaputovú. Nič také sa tam nestalo – kričala hŕstka provokatérov, reálny záznam všetkých manipulátorov usvedčuje.
  10. Médiá z toho robili národnú katastrofu, no Čaputová im to včera Na hrane kompletne zabila, keď sa tam sebastredne ľutovala ako urazená pubiška. Trapas ako delo… Nevyšlo.
  11. Zo samého zúfalstva na mňa dnes v Pluske vytiahli, že moje manželstvo je v kríze. Pretože som niekde zapatrošil obrúčku. Schuti sme sa na tom aj s manželkou zasmiali… Nevyšlo.
  12. Nejako im proti Smeru nevychádza nič. Z Roberta Fica urobili martýra a rozhodnutie parlamentu len potvrdilo, že ešte aj koalícia je presvedčená, že išlo len o politickú pomstu Lipšica a Matoviča.
  13. Vyšetrovatelia z NAKA prepadávajú súdy ako gangstri. Mikulcov besný pes Hamran hejtuje Krajskú prokuratúru. Všetko sa im to rozpadá. Neverí im už nikto.
  14. A úplná bomba je, že v „protikorupčnom hnutí“ sa najnovšie rodí škandál, že oľaňácky poslanec Kučera dostal milióny eur na nejaký svoj projektíček – aby hlasoval proti Robertovi Ficovi. Ups.
  15. Ani Amerika im nepomôže. Tak ich ľudia nenávidia. Čaputovú, Hegera, Sulíka aj Matoviča. Pre Slovákov nepohli ani prstom, ale v zákulisí hrajú špinavé mocenské hry, aby zničili Smer.

Ľudia už toho majú po krk. Je len otázkou času, kedy im to celé vybuchne. Bude to skôr, než si myslia 😉

KRÁSNY VÍKEND, PRIATELIA!

Podporte nezávislé spravodajstvo a pomôžte zvýšiť pluralitu médii na Slovensku. Spravodajský portál Veci Verejné prináša overené agentúrne správy a vlastné komentáre naších autorov.

Podporiť nás môžete jednoduchou formou cez platobnú bránu buď pravidelnou mesačnou sumou alebo jednorázovým príspevkom.

Pravidelná mesačná podpora

Jednorázová podpora


Alebo prevodom na náš účet: SK72 8330 0000 0028 0108 6712

Newsletter - Veci verejné

Prihláste sa na odber článkov. Dva krát do týždňa Vám zašleme zhrnutie najpodstatnejších komentárov a názorov, ktoré vyšli na našom webe :)

*Po vyplnení formuláru Vám zašleme potvrdzujúci email, ktorý je potrebné potvrdiť.

Podporte spravodajsko-názorový portál Veci Verejné

Vychádzať môžeme len vďaka vašej pravidelnej podpore. Ak považujete našu činnosť za dôležitú a potrebnú, podporte náš spravodajsko-názorový portál pravidelnou mesačnou sumou 5, 10 či 15 eur, prípadne podľa vašich možností na číslo účtu IBAN: SK7283300000002801086712

Ďakujeme. Aj vďaka vám môžeme robiť sociálne a vlastenecky orientovanú žurnalistiku.

spot_img

ZANECHAJ KOMENTÁR

Zdaj komentár
Zadajte svoje meno

- Reklama -

Mohlo by Vás zaujímaťČLÁNKY
Odporúčane pre Vás