DomáceZVTV: Referendum by na rozdiel od Čaputovej vyhlásil –...

ZVTV: Referendum by na rozdiel od Čaputovej vyhlásil – Ivan Gašparovič

-

ZVTV: Referendum by na rozdiel od Čaputovej vyhlásil – Ivan Gašparovič

Kvôli EÚ sme si zničili vlastné hospodárstvo, všetko sa centralizuje a smeruje k federácii. Nikdy by nebol za zrušenie práva veta, ako to požaduje Zuzana Čaputová, tým by sa štáty v EÚ definitívne rozdelili na tie, ktoré diktujú a tie, ktoré musia poslúchať. Privatizácia v štýle zo dňa na deň bola obrovská chyba. Hoci je zaočkovaný, vidí, že renomovaní odborníci upozorňujú pri vakcínach na vážne problémy, každý má právo slobodne si vybrať. Je to non sens, aby ľudí vracajúcich sa zo zahraničia zadržiavali na hraniciach. Totalitárny liberalizmus nemá šancu na úspech. Na Slovensku je politický chaos, ktorý môžu vyriešiť len nové voľby. S Ruskom je potrebné spolupracovať, nie byť jeho nepriateľom, ako to definuje politika EÚ podriadená NATO. Dávať do súvislosti ruskú vakcínu s hybridnou vojnou je prerieknutie, aké počuť málokedy.

Zdroj: ZVTV

Podporte nezávislé spravodajstvo a pomôžte zvýšiť pluralitu médii na Slovensku. Spravodajský portál Veci Verejné prináša overené agentúrne správy a vlastné komentáre naších autorov.

Podporiť nás môžete jednoduchou formou cez platobnú bránu buď pravidelnou mesačnou sumou alebo jednorázovým príspevkom.

Pravidelná mesačná podpora

Jednorázová podpora


Alebo prevodom na náš účet: SK72 8330 0000 0028 0108 6712

Newsletter - Veci verejné

Prihláste sa na odber článkov. Dva krát do týždňa Vám zašleme zhrnutie najpodstatnejších komentárov a názorov, ktoré vyšli na našom webe :)

*Po vyplnení formuláru Vám zašleme potvrdzujúci email, ktorý je potrebné potvrdiť.

Podporte spravodajsko-názorový portál Veci Verejné

Vychádzať môžeme len vďaka vašej pravidelnej podpore. Ak považujete našu činnosť za dôležitú a potrebnú, podporte náš spravodajsko-názorový portál pravidelnou mesačnou sumou 5, 10 či 15 eur, prípadne podľa vašich možností na číslo účtu IBAN: SK7283300000002801086712

Ďakujeme. Aj vďaka vám môžeme robiť sociálne a vlastenecky orientovanú žurnalistiku.

spot_img

ZANECHAJ KOMENTÁR

Zdaj komentár
Zadajte svoje meno

- Reklama -

Mohlo by Vás zaujímaťČLÁNKY
Odporúčane pre Vás