NázoryJeden z popredných debilov pôsobiacich v denníku SME, napísal...

Jeden z popredných debilov pôsobiacich v denníku SME, napísal ďalšiu nehoráznu lož

-

Jeden z popredných debilov pôsobiacich v denníku SME, napísal ďalšiu nehoráznu lož

Peter Tóth si nedával servítku pred ústa a na sociálnej sieti vo svojom statuse „to dával“ naplno. Poďľa neho – „Roman Cuprik je jeden z popredných debilov pôsobiacich pod vedením starej panny Balogovej v denníku SME. Dnes napísal ďalšiu nehoráznu lož.“ A Ďateľ vysvetľuje, o čo ide.

Nech má teda slovo Peter Tóth: „Tvrdí totiž“ (pozn. red. had – Roman Cuprik), „že vyšetrovateľ Martin Juhás bol exriaditeľom NAKA Branislavom Zurianom preradený na Okresné riaditeľstvo PZ v Nitre.“

Aké sú fakty

„Martin Juhás bol operatívnym pracovníkom NAKA v Nitre. Napriek tomu, že bol držiteľom titulu JUDr. Preto riaditeľ NAKA rozhodol, že Martin Juhás bude preradený z pozície operatívneho pracovníka na funkciu vyšetrovateľa v rámci nitrianskej súčasti NAKA. Povýšil tak nielen funkčne, ale si aj finančne polepšil. Bodka. Žiadne preradenie na okres, žiadne šikanovanie.“ Vysvetľuje Peter Tóth.

Výmysly médií

Autor statusu pokračuje: „Áno, Martin Juhás je bratom Petra Juhása, vyšetrovateľa prípadu vraždy Jána Kuciaka. Teraz sa stal však slávnym Martin, pretože lapajúc pytliakov sa dopracoval k nahrávaniu rozhovorov Roberta Fica s právnikmi. A keďže médiá nevedia, ako hlboko by mu za to mali z vďačnosti vliezť do riti, vymýšľajú si podporné príbehy.“

Ak nepoznáme fakty, vymyslíme si ich – pracovná metóda mainstreamu

„Cuprik si vymyslel, že Martin Juhás bol preradený z NAKA na okres preto, aby navodil dojem, ako hrdinovia bojujú proti silám temna bez ohľadu na nepriazeň osudu. Problém však spočíva nielen v tom, že celý príbeh o preradení je lož. Ukazuje sa, že jej účelom je pomôcť zakryť okolnosť, že Martin Juhás mohol prispieť k únikom nahrávok z poľovníckej chaty.“ Pripomína v statuse Ďateľ.

Už je to fakt fraška

„Takisto je na mieste pýtať sa, či to bol Martin Juhás, kto mohol podviesť sudcu, keď formuloval žiadosť o vydanie povolenia na nasadenie informačno-technických prostriedkov v poľovníckej chate. Alebo naozaj máme veriť tomu, že pôvodne skutočne naháňal pytliakov? Potom sa musíme pýtať, ako je možné, že kým lapal pytliakov, namiesto nelegálne lovenej zveri sa mu na chate množili stretnutia politika s advokátmi, klebetiacimi o niečom, do čoho ani brat veľkého Petra Juhása nemá čo strkať nos.“ Končí status Peter Tóth.

Autor článku: Ivan Brožík. Článok vyšiel na: www.hlavnydennik.sk

Podporte nezávislé spravodajstvo a pomôžte zvýšiť pluralitu médii na Slovensku. Spravodajský portál Veci Verejné prináša overené agentúrne správy a vlastné komentáre naších autorov.

Podporiť nás môžete jednoduchou formou cez platobnú bránu buď pravidelnou mesačnou sumou alebo jednorázovým príspevkom.

Pravidelná mesačná podpora

Jednorázová podpora


Alebo prevodom na náš účet: SK72 8330 0000 0028 0108 6712

Newsletter - Veci verejné

Prihláste sa na odber článkov. Dva krát do týždňa Vám zašleme zhrnutie najpodstatnejších komentárov a názorov, ktoré vyšli na našom webe :)

*Po vyplnení formuláru Vám zašleme potvrdzujúci email, ktorý je potrebné potvrdiť.

Podporte spravodajsko-názorový portál Veci Verejné

Vychádzať môžeme len vďaka vašej pravidelnej podpore. Ak považujete našu činnosť za dôležitú a potrebnú, podporte náš spravodajsko-názorový portál pravidelnou mesačnou sumou 5, 10 či 15 eur, prípadne podľa vašich možností na číslo účtu IBAN: SK7283300000002801086712

Ďakujeme. Aj vďaka vám môžeme robiť sociálne a vlastenecky orientovanú žurnalistiku.

spot_img

ZANECHAJ KOMENTÁR

Zdaj komentár
Zadajte svoje meno

- Reklama -

Mohlo by Vás zaujímaťČLÁNKY
Odporúčane pre Vás